Leta i den här bloggen

tisdag 22 juli 2014

Chili Con Carne på rester från tacos

När vi äter tacos så blir det nästan alltid tacokryddad färs över som vi gör något gott med dagen efter. En av favoriterna är Chili con carne.
Chili Con Carne

Du behöver:

Rester från taco färs (blandfärs & tacokrydda)
Hackad lök
2 burkar vita bönor i tomatsås
Paprika
Chili
1 burk majs
Paprika, vitpeppar, chilipulver ev. lite cayennepeppar (kryddor efter tycke och smak)
 

Så här gör du:

Fräs den hackade löken med en klick smör. Blanda i tacofärs och vita bönor i tomatsås. Låt puttra på medeltemperatur så färsen blir ordentligt upphettad, rör om så det inte bränns fast. Blanda under tiden i chilin, paprikan och majsen. Tillsätt kryddor och låt småputtra några minuter.
 
Servera med ett gott bröd till eller ris/bulgur.